Fysioterapia

Fysioterapeutit tarjoavat apua tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien ja kiputilojen purkamisessa ja ennaltaehkäisyssä. Tavoitteena on liikkumisen ja toimintakyvyn edistäminen asiakkaan yksilöllinen tilanne ja tavoitteet kuntoutuksen keskiössä. Joskus kuntoutetaan äkillistä vammaa, mutta varsinkin rasitusperäisten oireiden taustalla on hyvin usein virheellisesti kuormittavia asento- ja liiketottumuksia, sekä mahdollisesti joukko muita stressitekijöitä elämässä. Siksi lähdemme fysioterapiassa liikkeelle aina selvitellen, mitä tekijöitä oireiden taustalla on.

Kipujen purkamiseen tarvitaan aluksi usein myös kudosten hoitoa, mutta oleellisinta on saada aikaan muutosta niissä asioissa, jotka ylläpitävät oiretta. Usein tämä saavutetaan opettelemalla havainnoimaan omaa toimintaa ja asento- ja liiketottumuksia paremmin sekä tarkoituksenmukaisesti kohdistetulla lihastasapainoa edistävällä tai kuntouttavalla harjoittelulla. Tavoitteenamme on ennen kaikkea mahdollistaa asiakkaalle merkityksellisten asioiden tekeminen kestävällä tavalla ja kivuitta, on kyse sitten juoksemisesta, paremmasta työssäjaksamisesta, oman instrumentin soittamisesta tai arkiliikkumisesta.

Olo Ok:n fysioterapeutit, hierojat, Voice Massage -hierojat ja osteopaatit toimivat tarvittaessa yhteistyössä asiakkaan tilanteen huomioimiseksi parhaalla mahdollisella tavalla. Kipuun ei tarvitse tottua. Ota rohkeasti yhteyttä – olemme täällä Sinua varten!

Fysioterapiaan kuuluu mm.

  • äkillisten ja rasitusperäisten vammojen ja kiputilojen hoito
  • liikkumisen ja toiminnallisen ryhdin edistäminen
  • leikkauksen jälkeinen kuntoutus
  • manuaalinen käsittely (faskia- ja nivelkäsittelyt)
  • yksilöllisen harjoitusohjelman laatiminen
  • kinesio- ja urheiluteippaus.

Hinnat

Hinnat
60 min 84 €
80 min 104 €

Opiskelijakortilla 5 % alennus. 

Ajanvaraus

Tee ajanvaraus kätevästi nettiajanvarauksella. Voit kysellä aikoja myös sähköpostilla info@olook.fi ja puhelimitse arkena klo 10–11 välillä p. 09 555 453.

Peruutusehdot

Varatun ajan peruutus kuluitta, mikäli peruutus tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Nettivarauksissa asiakas voi itse tehdä peruutuksen 24 tuntia ennen hoitoaikaa. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50 % hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.

Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä

Osta lahjaksi

Myös loistava lahjaidea! Osta lahjakortti täältä.