Lymfaterapia

Lymfaterapia on käsin suoritettavaa pumppaavaa hierontaa. Hellävaraiset hoito-otteet kohdistuvat lymfa- eli imunestetiehyihin ja imusolmukkeisiin. Hieronta nopeuttaa imunesteen kiertoa ja poistaa liian nesteen kudoksista. Terapiasta onkin usein apua vaivoissa, joihin liittyy nesteen kertymisen aiheuttamaa turvotusta. Lymfaterapiaa käytetään myös syöpien jälkihoidossa, tuki- ja liikuntaelinsairauksissa ja iho-ongelmissa. Hoidolla on myös stressiä lievittävä vaikutus – hoidon jälkeen olo on rentoutunut. Tässäkin hoitomuodossa on syytä huomioida lähtökohtana oleva terveydentila, esim. raskaus, allergia, kasvaimet jne. Mikäli taustalla on vakava sairaus, on hyvä keskustella hoidon aloittamisesta hoitavan lääkärin kanssa. Ei lähetehoitoja.

Lymfaterapeuttimme

Hinnat

Hinnat
30 min (kasvoille) 44 €
50 min 70 €
90 min 100 €

Ajanvaraus

Tee ajanvaraus kätevästi nettiajanvarauksella. Voit kysellä aikoja myös sähköpostilla info@olook.fi ja puhelimitse arkena klo 10–11 välillä p. 09 555 453.

Peruutusehdot

Varatun ajan peruutus kuluitta, mikäli peruutus tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Nettivarauksissa asiakas voi itse tehdä peruutuksen 24 tuntia ennen hoitoaikaa. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50 % hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.

Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä

Osta lahjaksi

Myös loistava lahjaidea! Osta lahjakortti täältä.