Puheterapia ja ääniterapia

Puhe- ja ääniterapiaan kannattaa hakeutua, jos tunnet äänesi oireilevan, eli jos äänesi väsyy, sinulla on kurkkutuntemuksia tai äänenlaatusi on muuttunut. Ääniterapiassa saat yksilöllistä ohjausta äänen taloudelliseen tuottoon lihastasolla. Sen avulla voit saada apua oireiden poistamiseksi ja pystyt kehittämään äänenlaatuasi. Puheterapiassa pyritään poistamaan ja ehkäisemään synnynnäisiä tai myöhemmistä vammoista tai sairauksista johtuvia puhe- ja kielihäiriöitä.

Puheterapeuttimme antavat yksilöllistä puheeseen ja puheääneen liittyvää ohjausta OloOk-äänenhuoltokeskuksen tiloissa, os. Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hoitokerran kesto on 45 minuuttia.

Puheterapeuttimme

Hinnat

Hinnat
Puhe- ja ääniterapia 45 min 114 €

Ajanvaraus

Tee ajanvaraus kätevästi nettiajanvarauksella. Voit kysellä aikoja myös sähköpostilla info@olook.fi ja puhelimitse arkena klo 10–11 välillä p. 09 555 453.

Peruutusehdot

Varatun ajan peruutus kuluitta, mikäli peruutus tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Nettivarauksissa asiakas voi itse tehdä peruutuksen 24 tuntia ennen hoitoaikaa. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50 % hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.

Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä