Puheterapia ja ääniterapia

Puhe- ja ääniterapiaan kannattaa hakeutua, jos tunnet äänesi oireilevan, eli jos äänesi väsyy herkästi, äänentuotto tuntuu vaivalloiselta tai äänenlaatusi on muuttunut. Myös erilaiset epämukavat kurkkutuntemukset, kuten kurkun kutina, kipu ja pitkittynyt yskä voivat ilmetä äänioireilun rinnalla.  Ääniterapiassa saat yksilöllistä ohjausta niin äänen ergonomiasta huolehtimiseen kuin taloudellisemman äänentuottotavan harjoittelemiseen. Ääniterapiassa opit keinoja äänen ja kurkun oireilun vähentämiseksi ja äänenlaadun parantamiseksi.  Puheterapiassa voidaan harjoitella myös muita puheeseen liittyviä taitoja, kuten selkeämpää artikulaatiota. 

Puheterapeuttimme antavat yksilöllistä puheeseen ja puheääneen liittyvää ohjausta OloOk-äänenhuoltokeskuksen tiloissa, os. Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hoitokerran kesto on 45 minuuttia.

Puheterapeuttimme

Hinnat

Hinnat
Puhe- ja ääniterapia 45 min 116 €

Ajanvaraus

Tee ajanvaraus kätevästi nettiajanvarauksella. Voit kysellä aikoja myös sähköpostilla info@olook.fi ja puhelimitse arkena klo 10–11 välillä p. 09 555 453.

Peruutusehdot

Varatun ajan peruutus kuluitta, mikäli peruutus tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Nettivarauksissa asiakas voi itse tehdä peruutuksen 24 tuntia ennen hoitoaikaa. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50 % hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.

Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä