Osteopatia ja akupunktio

Osteopatia on hoitomenetelmä, jonka tarkoituksena on tuki- ja liikuntaelimistön toimintakyvyn palauttaminen ja/tai ylläpitäminen. Sillä voidaan vaikuttaa luissa, nivelissä, lihaksissa, nivelsiteissä, hermotuksessa ja aineenvaihdunnassa oleviin häiriöihin.

Hoitaja haastattelee, testaa liikeratoja ja liikkeiden hallintaa sekä hakee häiriöitä ärsykkeiden ja neurologisten testien avulla. Hoidossa yhdistellään manipulaatiota eli nivel- ja nikamakäsittelyä, mobilisointia eli liikehoitoa sekä teknistä hierontaa. Osteopatiasta saa apua esim. lihas- ja nivelvammoihin, huimaukseen, puutumiseen, välilevyongelmiin, iskiakseen sekä moniin särkyihin ja kiputiloihin.

Osteopaattimme Piia Kaura ja fysioterapeuttimme Riina Riikonen käyttävät tarvittaessa osana hoitoa tai omana hoitonaan myös akupunktiota

Osteopaattimme ja akupunktiohoitajamme

Piia Kaura (osteopatia ja akpunktio)
Riina Riikonen (akupunktio)

Hinnat

Hinnat
Osteopatia 50 min 80 €
Akupunktio 30 min 50 €
Akupunktio 50 min 80 €

Ajanvaraus

Tee ajanvaraus kätevästi nettiajanvarauksella. Voit kysellä aikoja myös sähköpostilla info@olook.fi ja puhelimitse arkena klo 10–11 välillä p. 09 555 453.

Peruutusehdot

Varatun ajan peruutus kuluitta, mikäli peruutus tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Nettivarauksissa asiakas voi itse tehdä peruutuksen 24 tuntia ennen hoitoaikaa. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50 % hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.

Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä

Osta lahjaksi

Myös loistava lahjaidea! Osta lahjakortti täältä.