Shiatsu

Shiatsu on kokonaisvaltainen kehonhoitomuoto, jossa kehoa käsitellään erilaisin painalluksin, keinutuksin ja venytyksin. Hoito pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen, mutta on alun perin japanilainen tekniikka. Shiatsu rentouttaa kehoa ja mieltä sekä laukaisee jännitystiloja kehossa. Sillä voidaan hoitaa esimerkiksi kehon jännitys- jakiputiloja, migreeniä, päänsärkyä ja unettomuutta. Hoitomuoto tukee kehon luontaista kykyä tasapainottaa itsensä ja edistää yleistä hyvinvointia. Shiatsuhoito hellii kokonaisvaltaisesti.

Hoito tehdään vaatteet päällä lattialla futon-patjalla tai tarpeen vaatiessa hoitopöydällä. Asiakkaalla on hyvä olla joustavat ja mukavat vaatteet päällään tai mukanaan hoitoon tullessa. Juuri ennen hoitoa ei tulisi syödä raskasta ateriaa. Shiatsulla voi olla syvästi rentouttava vaikutus, joten hoidon jälkeen olisi hyvä olla kiirehtimättä minnekään ja antaa hoidon vaikuttaa.

Terapeuttimme

Hinnat

Hinnat
60 min 84 €

Ajanvaraus

Tee ajanvaraus kätevästi nettiajanvarauksella. Voit kysellä aikoja myös sähköpostilla info@olook.fi ja puhelimitse arkena klo 10–11 välillä p. 09 555 453.

Peruutusehdot

Varatun ajan peruutus kuluitta, mikäli peruutus tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Nettivarauksissa asiakas voi itse tehdä peruutuksen 24 tuntia ennen hoitoaikaa. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50 % hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.

Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä

Osta lahjaksi

Myös loistava lahjaidea! Osta lahjakortti täältä.